Kantinat

Gaja

Gaja

Gaja është një nga emrat më të famshëm mes verërave italiane. Nëse...
Villa Sparina

Villa Sparina

Historia e kantinës Villa Sparina nis në shekullin e XVII, në...
Petrolo

Petrolo

Vera është natyra e ëndërruar nga njeriu, prandaj e perpunuar nga...
Frescobaldi

Frescobaldi

700 vjet histori në prodhimin e verës. Një histori toskane, në...
Castello del Terriccio

Castello del Terriccio

Me Lupicaia dhe Castello del Terriccio, të cilesuara që në...
Mazzei

Mazzei

Familja Mazzei ka ndërmarrë, së pari në Kështjellën e Fonterutolit...
 Le Macchiole

Le Macchiole

Le Machiole ndodhet në Bolgheri, në Toskana, në Bregun Etrusk. Le...
Cesari

Cesari

E themeluar në vitin 1936, Gerardo Cesari në të gjithë botën u...
Felluga

Felluga

Është e qartë se historia e Livio Felluga dhe verërave të tij...
Terlan

Terlan

Kantina Terlan ka një traditë të konsoliduar në prodhimin e...
Masciarelli

Masciarelli

Kantina Masciarelli u themelua në vitin 1981 falë intuitës të...
San Lorenzo

San Lorenzo

Historia e kantinës San Lorenza nis në vitin 1980, kur stërgjyshi...
Tinazzi

Tinazzi

Historia e Cantine Tinazzi nis me përkushtimin dhe pasionin e...
Vini Terroir

Vini Terroir

Bella Vista

Bella Vista

Nis aktivitetin e saj në vitin 1977, falë iniciativës së...
Di Marzo

Di Marzo

Mbetet nje nga kantinat e veres me antike ne Italine e Jugut…aty...
Ceretto

Ceretto

Historia e CERETTO është historia e nje familje dhe dashuria për...
San Leonardo

San Leonardo

Shpirti i San Leonardo-s është mishëruar në familjen Guerrieri...
Massolino

Massolino

Vera, toka e saj, një familje, 100 vjet punë, 4 brezat një...
La Tordera

La Tordera

Në vitin 1918, stërgjyshi mbolli farat për biznes në kodrat e...

Rajonet

Piemonte

Piemonte

Toscana

Toscana

Friuli

Friuli

Alto Adige

Alto Adige

Abruzzo

Abruzzo

Veneto

Veneto

Puglia

Puglia

France

France

Lombardia

Lombardia

Campania (Avelino)

Campania (Avelino)