Kantinat

Gaja

Gaja

Gaja është një nga emrat më të famshëm mes verërave italiane. Nëse...
Villa Sparina

Villa Sparina

Historia e kantinës Villa Sparina nis në shekullin e XVII, në...
Fratelli Barale

Fratelli Barale

Historia e verës Barolo është tejet interesante. Barolo ka...
Frescobaldi

Frescobaldi

700 vjet histori në prodhimin e verës. Një histori toskane, në...
Castello del Terriccio

Castello del Terriccio

Me Lupicaia dhe Castello del Terriccio, të cilesuara që në...
Mazzei

Mazzei

Familja Mazzei ka ndërmarrë, së pari në Kështjellën e Fonterutolit...
 Le Macchiole

Le Macchiole

Le Machiole ndodhet në Bolgheri, në Toskana, në Bregun Etrusk. Le...
Cesari

Cesari

E themeluar në vitin 1936, Gerardo Cesari në të gjithë botën u...
Felluga

Felluga

Është e qartë se historia e Livio Felluga dhe verërave të tij...
Terlan

Terlan

Kantina Terlan ka një traditë të konsoliduar në prodhimin e...
Masciarelli

Masciarelli

Kantina Masciarelli u themelua në vitin 1981 falë intuitës të...
San Lorenzo

San Lorenzo

Historia e kantinës San Lorenza nis në vitin 1980, kur stërgjyshi...
Il Sacchetto

Il Sacchetto

Të bashkosh traditën prestigjioze me guston e sotme për verën, do...
Tinazzi

Tinazzi

Historia e Cantine Tinazzi nis me përkushtimin dhe pasionin e...
Vini Terroir

Vini Terroir

Fjala TERROIR perdoret nga frengjishtja dhe percakton nje zone...
Bella Vista

Bella Vista

Nis aktivitetin e saj në vitin 1977, falë iniciativës së...
Di Marzo

Di Marzo

Mbetet nje nga kantinat e veres me antike ne Italine e Jugut…aty...
Marco Porello

Marco Porello

Rajonet

Piemonte

Piemonte

Toscana

Toscana

Friuli

Friuli

Alto Adige

Alto Adige

Abruzzo

Abruzzo

Veneto

Veneto

Puglia

Puglia

France

France

Lombardia

Lombardia

Campania (Avelino)

Campania (Avelino)